Copyright © 2014 | TEDI TRANS, Kavčič Tadej s.p.
Prevoz oseb
Kombi prevoz oseb je največkrat najbolj primerna in prav gotovo najcenejša rešitev za prevoze manjših skupin. Mi vam nudimo kvalitetno izvedene in cenovno ugodne prevoze skupin do osem oseb.

Opravljamo različne
prevoze po naročilu.
Odhajate na pot? Potrebujete TRANSFER? Pokličite nas in poskrbeli bomo, da boste brezskrbno in pravočasno prispeli do vaše želene destinacije, saj opravljamo TRANSFERJE do vseh evropskih letališč, pristanišč ter poljubnih destinacij.

Opravljamo tudi šolske prevoze. Otroke in mladino prevažamo na športne in kulturne prireditve, izlete in druge dejavnosti po Sloveniji in tudi po tujini.

Se s prijatelji / družino odpravljate na zabavo in se vedno znova dogovarjate kdo bo vozil? Temu lahko naredite konec, prav vsi se lahko prepustite zabavi, za varno pot pa bomo poskrbeli mi, saj opravljamo tudi prevoze na zabave in koncerte.

Ste podjetje in rabite prevoz na poslovno srečanje? Bi radi svojim poslovnim partnerjem pokazali katero izmed znamenitosti naše prelepe Slovenije? Ste na pravem mestu! Pokličite nas in popeljali bomo vas / vaše poslovne partnerje na poslovna srečanja (konference, kongrese, prireditve...) ali na druge želene destinacije.

Naše potnike popeljemo tudi po nakupih (Trst, Celovec...), na športne prireditve, izlete...

Kombi prevoze oseb opravljamo z dvema sodobnima 8 + 1 sedežnima kombijema tako po Sloveniji kot tudi po tujini.
VW Transporter ima 4 x 4 pogon in je zelo primeren za prevoze tudi v zimskem času. Prednost Opel Vivaro-ta pa je podaljšan prtljažni prostor, ki meri 1.11 metra.

Preberite si tudi naše splošne pogoje poslovanja.
...................................................................................................................................................................................................
...............................................................................................................................................
M +386 (0) 40 390 533
M +386 (0) 31 445 576
E info@tedi-trans.si
Vozni park Opel Vivaro Opel Vivaro - notranjost
VW Transporter VW Transporter - notranjost