Avtovleka
V življenju nekaterih stvari ne moremo predvideti. Med njimi so tudi avtomobilske okvare, prometne nesreče in druge težave, ki nas lahko presenetijo na cesti. Pokličite nas in ne skrbite, za vse nastale nevšečnostih bomo poskrbeli mi. Naša prednost pred konkurenco je prav gotovo ta, da poleg vašega vozila poskrbimo tudi za vse potnike in jih varno in zanesljivo dostavimo do želene destinacije.

Če ste ljubitelj motorjev in motornih koles, ob morebitnih nevšečnostih poskrbimo tudi za prevoz le-teh.

Prav tako poskrbimo za prevoz neregistriranih vozil, odsluženih vozil, tekmovalnih vozil, starodobnikov, manjših traktorjev, kmetijske mehanizacije in delovnih strojev do 2000 kg.

Z avtovleko opravimo tudi prevoz tovora (les, železo...), ki ustreza meram: največja dovoljena širina tovora je 1,95 metra, dolžina pa 4 metre + zakonsko predpisana toleranca (1.5 metra). Prepeljemo lahko tovor mase 2000 kg.

Preberite si tudi naše splošne pogoje poslovanja.....................................................................................................................................................................................................
M +386 (0) 40 390 533
M +386 (0) 31 445 576
E info@tedi-trans.si
...............................................................................................................................................
Prevoz starodobnika Prevoz dirkalnika Prevoz karamboliranega vozila
Copyright © 2014 | TEDI TRANS, Kavčič Tadej s.p.